Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Apartament 2 camere de inchiriat, Pipera.
Pipera, Bucuresti

€700/luna
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 53 mp

Camere 2

Bai 1

Etaj 5/P

Apartament 2 camere de inchiriat, Pipera.
Pipera, Bucuresti

€700/luna

Va supunem atentiei un apartament cu 2 camere ce se inchiriaza pentru prima oara in complexul rezidential Ambiance-Pipera



Apartamentul beneficiaza de mobila si electrocasnice noi. Compartimentarea interioara este de tip decomandat. Apartamentul este situat la etajul 5. Suprafata utila a apartamentului este de 53 mp, suprafata construita este 60 mp, confortul fiind unul de lux. Apartamentul are un living spatios, bucatarie, un dormitor, o baie, hol de acces si un balcon de 5.50 mp. Utilitati: curent, apa, gaz, centrala termica, incalzire in pardoseala, acces la internet prin cablu, wireless. Finisaje: stare interior nou, parchet, gresie, faianta, ferestre cu geam termopan din PVC, usa metalica la intrare.



Apartamentul se ofera spre inchiriere mobilat-utilat. Apartamentul se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare in subteran, inclus in pret.

Aer Conditionat

Localizare

HARTA

Manea Mihaela

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu