Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Titan - Str Marului - 2 camere - mobilat/utilat - cu parcare
Titan, Bucuresti

€490/luna
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 56 mp

Camere 2

Bai 1

Etaj 2/P3

Titan - Str Marului - 2 camere - mobilat/utilat - cu parcare
Titan, Bucuresti

€490/luna

VIB IMOBILIARE va prezinta spre inchiriere un apartament cu 2 camere situat la etajul 2 al unui imobil cu 3 etaje dat in folosinta in anul 2014

Imobilul este amplasat pe str Marului la o distanta de 1,5 km de Metrou Nicolae Grigorescu  intr-o zona cu parc, trotuare luminate, pista de bicicleta, terenuri de fotbal. Imobilul are spatii comune interioare si exterioare, moderne, bine intretinute, are o comunitate de locatari civilizati, cheltuieli de intretinere moderate.

Apartamentul dat spre inchiriere este confort1, decomandat, cu bucatarie open space cu livingul, cu o suprafata utila totala de 60mp. Se inchiriaza complet mobilat, utilat, este dotat cu centrala proprie, cu aparat de aer conditionat. Beneficiaza de loc de parcare in fata blocului in proprietate, este luminos, are 2 balcoane, baie cu geam.

La semnarea contractului de inchiriere se achita o luna de chirie, o luna garantie. Nu se doresc chiriasi cu animale de companie, persoane fumatoare.

Zona permite acces rapid catre toate punctele de interes ale Capitalei. 

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Calorifere
Aer Conditionat
Cablu

Localizare

HARTA

Mihaela Zodie

+07- VEZI NUMAR

www.vibimobiliare.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu