Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Inchiriere apartament 3 camere, Copou, Iasi
Copou, Iasi

€2.200/luna
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 142 mp

Camere 3

Bai 2

Inchiriere apartament 3 camere, Copou, Iasi
Copou, Iasi

€2.200/luna

Bucură-te de luxul și confortul unui penthouse unic, disponibil pentru închiriere, ce urmează să fie mobilat la comandă. Acesta se află în vârful ansamblului rezidențial Park Residence Copou, oferind o priveliște deosebită asupra orașului Iași. Cu o suprafață generoasă de 142 mp și mai multe spații exterioare, cum ar fi două terase și un balcon. In acest pret ar putea intra mobilarea completa pe baza unui contract pe minim 3 ani de zile, ori se pot purta discutii in vederea mobilarii individuale in functie de perioada de inchiriere.



Apartamentul este luminos și primitor, cu un living spațios, doua dormitoare confortabile, o bucătărie și două băi. Luminile ambientale și încălzirea în pardoseală sunt doar câteva din dotările care îți vor asigura un confort deplin în locuință.



Cu toate aceste facilități și o suprafață totală de 198.77 mp, acest penthouse reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută un spațiu de locuit de lux în inima orașului Iași. În plus, vine la pachet cu două locuri de parcare în parcarea interioară. Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, nu ezita să ne contactezi





Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Aer Conditionat
Fibra Optica
Wireless

Localizare

HARTA

Dabija Cristian

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu