Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Apartament de vanzare 2 camere - METROU CONSTANTIN BRANCUSI
Drumul Taberei, Bucuresti

€70.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 48 mp

Camere 2

Bai 1

Apartament de vanzare 2 camere - METROU CONSTANTIN BRANCUSI
Drumul Taberei, Bucuresti

€70.000

Va invitam sa explorati aceasta oportunitate unica de achizitie a unui apartament cu 2 camere situat langa gura de metrou CONSTANTIN BRANCUSI din cartierul Drumul Taberei. Amplasat la etajul 7 al unui bloc cu 10 etaje construit in anul 1973, acest apartament incanta prin combinatia sa de confort si accesibilitate.



Caracteristici Cheie:







Localizare Excelenta: Situat intr-o zona cu o dezvoltare in plina expansiune, acest apartament beneficiaza de apropierea de numeroase facilitati si servicii. Drumul Taberei ofera acces rapid catre centrul orasului, zone comerciale, parcuri si centre educationale, satisfacand astfel nevoile variate ale locuitorilor.





Design Functional: Cu o suprafata bine planificata si un design interior ergonomic, acest apartament ofera spatiu optim pentru toate activitatile zilnice. Cele doua camere sunt luminoase si spatioase, iar bucataria si baia sunt amenajate cu atentie la detalii pentru a oferi confort maxim.





Etaj Inalt: Situat la etajul 7 al blocului, apartamentul ofera o priveliste panoramica asupra orasului, creand o atmosfera de relaxare si liniste. Beneficiind de lumina naturala generoasa si de o ventilare optima, acesta reprezinta o oaza de confort in mijlocul agitatiei urbane.





Dotari si Utilitati: Apartamentul este echipat cu toate utilitatile necesare pentru un stil de viata modern. Incalzirea centralizata asigura confortul termic in timpul sezonului rece, iar accesul la internet si televiziune prin cablu ofera posibilitati variate de divertisment si comunicare.





Oportunitati de Investitie: Cu piata imobiliara in continua evolutie, achizitionarea acestui apartament reprezinta nu doar o investitie in confortul personal, ci si o oportunitate de crestere a valorii de revanzare in viitor.







Informatii Tehnice:





Suprafata: 47m2 utili

Camere: 2

Etaj: 7

Anul Constructiei: 1973

Bloc: 10 etaje





Nu rata sansa de a deveni proprietarul acestui apartament fermecator intr-una dintre cele mai cautate zone rezidentiale din Bucuresti! Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Localizare

HARTA

Posea Dan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu