Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare apartament 2 camere, Aeroport, Sibiu
Aeroport, Sibiu

€67.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Apartament

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 56 mp

Camere 2

Bai 1

Vanzare apartament 2 camere, Aeroport, Sibiu
Aeroport, Sibiu

€67.000

Comision 0 la achizitie! Vand apartament cu 2 camere decomandate de vanzare, confort 1 sporit cu o suprafata utila de 56 mp situat in zona Rahovei din Sibiu.

Apartamentul face parte dintr-un ansamblu de blocuri construite in anul 2021,imobilul este izolat termic, are regim de inaltime P+2+M, acesta fiind imprejmuit de spatii verzi si locuri de parcare, iar accesul catre imobil se va face pe o strada pavata si iluminata stradal. Locuinta este pozitionata la etajul intermediar 1 al imobilului si este compartimentata astfel: living de 18,00 mp cu acces pe balcon, bucatarie de 11,80 mp cu acces pe o terasa de 7.71 mp, hol de 7,22 mp, dormitor de 12,00 mp, baie de 5,75 mp cu geam, balcon de 5,31 mp cu balustrada din sticla si camara de 1,14 mp. Apartamentul beneficiaza si de un loc de parcare inclus in pret.

Locuinta se preda la stadiul de alb cu urmatoarele finisaje: centrala termica, incalzire in pardoseala, tamplarie PVC cu 3 foi de sticla, pereti tencuiti, gletuiti, zugraviti cu lavabila, instalatii electrice, usa de metal la intrare.

Zona in care este amplasat imobilul este un de maxim interes pe piata imobiliara, facilitand accesul catre mall, zonele comerciale, institutii bancare, scoli, farmacii, restaurante, acces la piata Rahovei, statii de autobuz etc. Pretul de vanzare la stadiul de alb este de 67.000 de euro, contracost se poate preda la cheie apartamentul!ID intern: 222.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie

Localizare

HARTA

Muntean Ovidiu

+07- VEZI NUMAR

http://www.opendoorgroup.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu