Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Conac cu teren 3.2 ha/livada superba langa padure in Gorj
Bibesti, Bibesti

€50.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 136 mp

Camere 4

Bai 1

Conac cu teren 3.2 ha/livada superba langa padure in Gorj
Bibesti, Bibesti

€50.000

Excelenta prin experienta! Va propunem la vanzare in exclusivitate o casa cu teren 3ha in Judetul Gorj, Sat Bibesti cu o deschidere de 88m la DJ 661.Proprietatea se preteaza pentru casa de vacanta, pentru cei care cauta o oaza de liniste, fiind situata la limita padurii cu pomi fructiferi si vita de vie. De asemenea, avand un teren generos poate fi folosita si pentru a construi o pensiune agro-turistica.Conacul este construit in anul 1965 si este bine intretinut. Fundatie inalta, fara igrasie, beci, 2 intrari, veranda cu vedere panoramica superba asupra zonei.Imobilul se afla la doar 20 de km de Targu Carbunesti, orasul in care s-a nascut poetul Tudor Arghezi, fiind o zona atractiva din punct de vedere turistic.Utilitati: apa retea publica (la strada) + put, gaze, curent, canalizare.

Caracteristici de baza: suprafata utila 136mp, suprafata construita 175mp, 4 dormitoare, bucatarie+camara, 2 holuri.Casa se vinde pentru pretul de 50000 EURO, nu se adauga TVA.

Curent electric
Apa
Canalizare
Sobe

Localizare

HARTA

Gavan Stefan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu