Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Casuta din Povesti a lui Mos Craciun va asteapta sa va mutati doar cu sacul plin de cadouri
Bragadiru, Bragadiru

€152.500
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 110 mp

Camere 4

Bai 2

Casuta din Povesti a lui Mos Craciun va asteapta sa va mutati doar cu sacul plin de cadouri
Bragadiru, Bragadiru

€152.500

Excelenta prin experienta !



Va propunem spre vanzare, in exclusivitate, o vila cu 4 camere si 250 mp curte, superb amenajata si decorata, utilata si mobilata complet, ce va asteapta sa petreceti magia sarbatorilor de iarna intr-o atmosfera de vis.



Proprietatea este construita in anul 2019 regim P+1+M, situata intr-o zona linistita unde locuiesc numai oameni civilizati si gospodari, avand multe facilitati in imediata apropiere : scoli, gradinite, cabinete si clinici medicale, supermarket ( Cora, Lidl, Profi, Mega Imege, Penny, Mcdonalds, etc ) saloane de infrumusetare, parc si acces imediat catre Centrul Bucurestiului sau catre Linia de Centura.



Suprafata totala construita este de 125 mp, iar cea utila de 110mp, avand toate utilitatile racordate : apa, canalizare, gaz, curent electric, internet, fibra optica, cablu tv, wifi.



Proprietatea se vinde pentru suma de 152500 EURO, se accepta si credit ipotecar, iar actele sunt pregatite pentru vanzare cu predarea cheilor la notariat.



Oferim consultanta gratuita si facilitarea obtinerii rapide a creditului ipotecar cu dobanda foarte buna si rate fixe pentru 5 ani, fara costuri ascunse !



Oferta exclusiva apartine companiei TOP ESTATE TEAM !



Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este gratuit in Bucuresti si Ilfov !

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Cablu
Fibra Optica
Wireless

Localizare

HARTA

Dumitru Bogdan

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu