Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Buftea Crevedia Guliei vila superba in apropierea padurii
Buftea, Buftea

€115.000 + TVA
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 130 mp

Camere 4

Bai 3

Buftea Crevedia Guliei vila superba in apropierea padurii
Buftea, Buftea

€115.000 + TVA

situata in imediata  vecinatate a padurii, la granita dintre Buftea si Crevedia,  vila individuala face parte din cartierul rezidential Sole by Forest din Samurcasi.  Se vinde la cheie, cu gresia, parchetul si usile de interior/exterior montate, curtea si locurile de parcare amenajate. 

Amenajata cu un bun gust, vila cuprinde  la parter un living de 40mp, o bucatarie de 11mp , casa scarii si o toaleta de serviciu, iar la etaj un dormitor matrimonial de 20mp cu dressing si baie proprie de 5mp, 2 dormitoare de 13mp fiecare, deservite de o a treia baie. Terasa exterioara de la parter are o vedere deosebita, ce poate acomoda mobilier de exterior.

Calitatea superioara a materialelor folosite la construcția imobilului, designul modern si locația constituie atuurile acestei case. 

Toate utilităţile au contoare separate : apa, gaze, electricitate. 

Vila beneficiaza de multa lumina naturala datorita ferestrelor mari, a orientarii si a inaltimii camerelor. Posibilitate de plata in rate la dezvoltator.

Cablu

Localizare

HARTA

Sole Residence

+07- VEZI NUMAR

www.vibimobiliare.ro

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu