Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare casa/vila, Turnisor, Sibiu
Turnisor, Sibiu

€269.900
detalii pe scurt

Tip proprietate Casa/Vila

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 132 mp

Camere 4

Bai 2

Vanzare casa/vila, Turnisor, Sibiu
Turnisor, Sibiu

€269.900

De vanzare casa individuala cu 4 camere si 1740 mp teren in zona Turnisor din Sibiu.

Aceasta dispune de 132 mp suprafata utila, amprenta la sol a casei este de 158 mp iar suprafata totala a terenului este de 1740 mp cu deschidere stradala de 10 metri.

Casa dispune de urmatoarea compartimentare: 4 camere, 2 bai, 2 holuri de acces, o bucatarie, 3 cai de acces si o pivnita uscata de 52 mp.

Podul casei fiind de 132 mp, dispunand de o inaltime generoasa poate fi mansardat sau folosit ca si spatiu de depozitare.

Locuinta se va preda imediat, aceasta fiind partial mobilata beneficiind de: parchet din lemn masiv, usi celulare din lemn la interior, geamuri de termopan cu tamplarie PVC, centrala termica, calorifere de otel, gresie, faianta, vopsea lavabila, parchet laminat.

Zona in care este amplasata casa fiind una dintre cele mai bine cotate din oras, aceasta beneficiaza de: liniste, acces facil catre aeroport, autostrada si zona Industriala de Vest sau alte puncte de interes precum supermarketuri, statii de transport in comun, zone verzi, farmacii, magazine alimentare, scoli si gradinite.

Pretul de achizitie al acestei proprietati este de 269.900 euro negociabil, aceasta se poate achizitiona atat din surse proprii sau prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 883.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare
Centrala proprie
Fibra Optica

Localizare

HARTA

Pavel Ureche

+07- VEZI NUMAR

https://www.atumimobiliare.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu