Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Vanzare teren constructii 1150mp, Avrig, Avrig
Avrig, Avrig

€50.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Teren Constructii

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 50 mp

Vanzare teren constructii 1150mp, Avrig, Avrig
Avrig, Avrig

€50.000

De vanzare in localitatea Avrig in zona Valea Avrigului teren intravila in suprafata de 1150 mp, avand deschiderea la strada principala de 15 m. Acesta este pozitionat in imediata apropiere a atractiei turistice Branbura Park, ceea ce face din aceasta proprietate o locatie ideala pentru investitii in domeniul turistic.

Terenul este inprejmuit cu un gard metalic si dispune de un gard viu matur pe o parte, asigurand o mai mare intimitate si protectie a proprietatii. In interiorul terenului se afla o constructie tip casuta de vacanta cu o amprenta de 20 mp, pozitionata pe un singur nivel. Acesta poate fi utilizat ca locuinta provizorie sau spatiu depozitare pana la finalizarea constructiei dorite.

Proprietatea beneficiaza de toate utilitatile necesare, cum ar fi apa, curent, sistem propriu de canalizare, cablu TV si internet. Acestea asigura confortul si facilitatile necesare pentru orice activitate desfasurata pe proprietate.

Avand toate utilitatile necesare si fiind situata in apropierea unei atractii turistice, aceasta proprietate poate oferi un potential foarte mare de dezvoltare.

Valoarea terenului este de 50000 euro negociabil. IDintern 1595.

Curent electric
Apa

Localizare

HARTA

Cernomoret Andrei

+07- VEZI NUMAR

https://www.atumimobiliare.ro/contact.html

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu